Fakültemiz sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Gönüllü kan vermenin önemine dikkat çekmek ve kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğu konusunda farkındalık uyandırmak amacıyla, Türk Kızılayı Samsun Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı programına öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Kızılay ekipleri, kan verme noktalarını dolduran öğrencilerimizi kan bağışı konusunda bilgilendirdi. Gerekli muayenelerinin ardından uygun görülen öğrencilerden kan bağışı alındı.

304 başvuru içerisinden 198 ünite kan bağışının yapıldığı program sonunda Kızılay yetkilileri; toplumsal sorumluluk ve farkındalık açısından bağış kampanyalarının önemine değinerek, öğrencilerimizin gönüllü kan bağışçısı olmaları ve Kızılay ekibine göstermiş oldukları ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.